Referenser

Bästa, säkraste sättet att hålla ett lyckat tal: Låt Anette på Skrivklådan skriva det! Garanterat uppskattat av gästerna och ett fint minne till ”föremålet”

Eva, Stockholm
www.renthouse.se

Hej Anette. Jag måste säga att talet du skrev för mig till Maricas bröllop blev mycket uppskattat! Alla tyckte att det var bra, och kom fram till mig och sa det. Även Marica var mycket nöjd. Det var många nickar, igenkänning och leende från henne. Än en gång tack!

Gunnel, Getinge

“Jag har tagit hjälp av Skrivklåda, då min egna fantasi inte räckt till… Tal på rim är inte det lättaste. Med en enkel liten berättelse om personen, kan Skrivklåda omvandla det till ett bejublat och glädjefyllt tal.”
 
Natalia, Malmö
I juni 2010 hjälpte du mig med ett bröllopstal till min son. Det var så himla bra, och skrivet i rim – det fängslade alla gäster som tyckte det var kanon. Jag skrev ju några rader till dig om hur han var och vad han gillade m.m. och sedan så hjälpte du till att knyta ihop säcken på ett jätteroligt sätt. Jag blev helnöjd! Det är ju inte så ofta man håller tal men jag vänder mig absolut till dig igen om jag skulle behöva hjälp. Ha det så bra!
 
Marianne, Akalla/Kista
Hej Anette, Jag har anlitat dig två gånger för hjälp att skriva tal på rim. En gång till min dotters bröllop som blev mycket uppskattat och rörande. En succé alltså! En annan gång var det till min systers 60-årsdag. Då var det både på rim och melodi och likadant där – en succé och roligt! En riktig överraskning för henne. Jag kommer säkert att anlita dig igen framöver. Jag ställer gärna upp och rekommendera dig till vänner och bekanta.
 
Paula, Köping
Att hålla tal på sin dotters bröllop kan lätt orsaka drömlöshet och muntorrhet. Men medicinen fanns att få i Skrivklåda. Att det skulle vara så enkelt att få hjälp hade jag aldrig kunnat drömma om. Och så snabbt. (Dessutom oförskämt billigt,.) Utifrån några meningar från oss föräldrar blev det rim (och reson) som väckte glädje och kärlek när det framfördes. Bättre kan det ju inte bli, eller hur? Vi vet till vem vi skall vända oss nästa gång det blir aktuellt att hålla tal: Skrivklådans Anette Friberg.
 
Agneta, Västerås
Jag använde mig av Skrivklåda inför min bröllopsdag. Jag ville göra något speciellt för min man, och det blev det också! Utöver ett härligt firande höll jag dessutom ett tal på rim med både humor och kärlek som blev jättelyckat!
 
Linda, Trelleborg
Anette hjälper mig att skriva introtexter till Nätverkspodden. Hon är både snabb och bra, vilket är toppen!
 
Marie Hagberg, Nätverkspodden