Nu kör vi!

Idag är en bra dag att börja blogga på, eller?

Hulken och jag känner oss starka på Minnesotas största
godisbutik! Vi tog denna selfie tidigare i somras.

Tisdag – veckans mest otacksamma dag men… idag känner jag mig stark! Det får bli dagen då jag äntligen får tummarna loss att börja blogga på. Jag som normalt sett inte skjuter upp saker har faktiskt gjort det. Dessutom i typ fem år eller så. Ivrig påhejad av min vän Charlotte, som själv har en massa intressanta websajter (spana t ex in www.newyorkinspiration.com), har jag dock äntligen tagit steget.
Känns naturligtvis jättespännande och läskigt på samma gång. Här kommer du få läsa om det som ger mitt liv en mening; resor, familj & vänner och padel.
Häng med och följ mig också gärna via mitt Instakonto @passpauspusspadel
Ha en underbar dag!

P.S. Tack till www.web2d2.com som fixat och trixat så fint! Du är guld värd!