Nöjen…vissa med viktiga budskap!

Måndag igen och snart första advent – jag längtar. Mest för att jag älskar att vi går mot jul men också för att jag är sjukt nöjd med mina putsade fönster??

Efter att vi fått taket mossbekämpat och fönsterna totalt nerskitade… gjorde jag en grym insats för en vecka sedan och putsade alla våra fönster. 22 st på både in- och utsidan. Träningsvärken höll i några dagar men väl värt pga det fina resultatet!

Annat som har hänt är en kul invigning av Hotel Noble House (Malmö) nya konferensavdelning och omgjorda entréplan. Det har blivit så fint så besök gärna dem och även deras mysiga AW. Kul kväll där jag äntligen fick tid att träffa bästa Maud som jag tyvärr ser för sällan.

Två dagars ledarskapsutbildning i Köpenhamn har jag också hunnit med – verkligen bra! Perfekt för mig som ny att få nätverka och träffa andra.

Denna helgen inleddes med Jennie där vi åt och drack gott för att sedan se Mia Skäringers viktiga föreställning ”No more fucks to give”. Skratt, sång, och viktiga budskap men där skrattet även fastnade i halsen av och till under utlämnande och hemska berättelser. Så glad att jag fick tillfälle att vara en del av denna upplevelsen.

Snart är det padelträning – ska bli kul! Behöver bli varm – det är förbaskat kallt där ute.

Hörs!