Fira ”mitt i livet” och nu är det påsk!

Nu är vi hemma igen efter ett härligt firande i  Dubai! Magnus fyllde 50 år den 15 april och ville inte fira det på hemmaplan så vi flydde till värmen. Då vi tidigare har haft vänner som bott här i många år så har Magnus varit här hela 19 gånger!!! Hur överraskar man någon som varit här så många gånger med något nytt?!

Jo, vännerna lyckades bra och gav en morgonsafari i sanddynerna och jag och Fred gav honom en afternoon tea på sjustjärniga Burj al Arab! Fantastiskt lyxigt och så gott och smakfullt👌🏻🌟

Hemma igen och efter två intensiva arbetsdagar är vi nu i vårt sommarhus i Ystad Sandskog. Säsongen är invigd med storstädning, fönsterputsning och fixande i strålande vårsol!

Konstrundan på Österlen startade idag och min/vår kära vän, Johanna, ställde ut sina tavlor för första gången. Vi var nästan de första som tittade till henne och hennes underbara tavlor i morse och shoppade loss. Missa inte – hela påsken är hon i Smedstorp!

Det blev lunch utomhus på Drömbageriet i Komstad följt av en liten fika. Det är så här livet ska levas och njutas; i solen med sina nära och kära🙏🏻

Glad påsk på er🐣💛

Vi hörs!