Dags att vakna ur mitt ide…

Hej alla där ute!

Jag vet… det har gått tre månader utan ett tecken (i dubbel bemärkelse) men det har bara inte hunnits med. Men med de spirande vårkänslorna så känns det som att jag är redo och krypa ur mitt ide. Så – jag gör ett omtag och kör på igen – det är ju så kul att skriva?

Mycket har hänt på denna tiden som ju är svårt att sammanfatta så här men…några större saker är väl detta;

• Tappat 16 kg ✔️

• Börjat träna och spela padel mycket mer vilket gett resultat✔️

• Kommit in i mitt nya jobb och trivs superbra!✔️

• och…hängt med mina nära & kära och det är ju det viktigaste??❤️✔️

Våren har äntligen börjat spira och sommartid är det sedan igår – vilket alltid gör en lite förvirrad. Blir sugen på nya kläder men har börjat med att skaffa nya brillor i varje fall. Sjukt nöjd med dem!

Hörs snart igen hoppas jag!

Anette